Min Historia

CHARLIE ERIKSSON

Den 31 juli år 1991 föddes jag på sjukhuset i Varberg, Halland, Sverige. Sedan dess har min livsresa haft diverse stopp. Som liten gillade jag att vara olydig, jag flydde hemifrån flertalet gånger och utöver det var jag svag för att göra affärer, allt gick att sälja. Det såldes frukt, bär, saft och golfbollar för att nämna några av de produkter som sålde bäst. När jag var runt 6-7 år började jag intressera mig för sport och började spela fotboll och innebandy.

Hade en ”normal” skolgång utan några större skandaler. Först på Hjortsbergsskolan (årskurs 0-5), följt av Tullbroskolan (årskurs 6-9) och skoleran avslutades på Falkenbergs Gymnasieskola (Samhäll/Ekonomi). När jag gick ut nionde klass hade jag 305 poäng, maxpoängen var 320. När jag tog studenten hade jag ett snitt på ungefär 18,5 (utan meritpoäng), det vill säga att betygen har alltid varit höga och likaså min ambitionsnivå.

Den 4 november 2007 hände något som kom att förändra mitt liv, en kär vän faller ihop under en innebandyträning och hans liv går ej att rädda. Han blev bara 16 år, en son, bror och klasskamrat lämnade hastigt denna jord. Jag glömmer aldrig stunden när vi fick beskedet i skolan att han inte längre fanns ibland oss. Det har snart gått sex år sedan det hände, men än idag tänker jag på hur han spred glädje omkring sig.

Sommaren 2010 bestämde jag mig för att följa med två före detta klasskamrater till Australien för att resa runt och arbeta under ett års tid. Det hela slutade med att jag nöjde mig med en månads semester medans mina kompanjoner blev kvar desto längre. Sådan var jag som person, spontan och oförutsägbar. Väl hemma på svensk mark igen började jag dejta en tjej, vi blev ett par och mitt liv började bli riktigt stadigt. Vi var väldigt förtjusta i varandra och hade alltid roligt ihop.

År 2011 är ett år som består av flertalet resor, i juni besökte min dåvarande flickvän och jag Korfu i Grekland. I november åkte jag ensam på en sista minuten resa, två veckor i Thailand. Direkt när jag kom hem från Thailand packade jag om mina väskor och begav mig med dåvarande flickvännen till Egypten för en vecka med sol, bad och osköna försäljare.

I januari år 2012 tar jag på riktigt klivet in i vuxenvärlden, antagen till Linnéuniversitetet i Kalmar och mitt första lägenhetskontrakt är påskrivet. Jag blev årets ”nolla” på introduktionen och satte direkt mitt namn på kartan nere i Kalmar. Den dåvarande flickvännen var kvar i hemstaden och förhållandet rann ut i sanden, i februari beslutar vi oss för att gå skilda vägar. Samma sommar ses vi igen och förhållandet får en nytädning, men den glöden höll bara till september och det tar återigen slut.

Livet som student innebar för mig ständigt festande, minsta möjliga plugg och att spendera otroligt mycket tid med vännerna. I september 2012 får jag jobb som studentambassadör för Samsung. Vilket innebar sponsring av produkter mot att jag tillsammans med en kollega drev en facebooksida med diverse kampanjer och tävlingar. Ett riktigt roligt jobb och en potentiell möjlighet att få in en fot på det enorma företaget Samsung.

Att prestera på topp är min ambition, man kan ALLTID bli bäst! Resultatet av mina höga krav i kombination med stress i form av studier, jobb, träning och att finnas till som vän ledde mig rakt in i en depression, en depression som jag vägrade att acceptera, en depression som höll på att kosta mig livet, inte en gång utan flera.

Tillbaka till toppen
Sponsorer
Albin Rylander Sponsor till Aldrig Ensam
Photochannell Sponsor till Aldrig Ensam
Tecla Sponsor till Aldrig Ensam
Lapoint Sponsor till Aldrig Ensam
Bildväxlarna Sponsor till Aldrig Ensam
Droneify Sponsor till Aldrig Ensam
Douchbags Sponsor till Aldrig Ensam
Kontakt

Mail:
info@aldrigensam.com

Telefon:
Charlie Eriksson

Facebook
Webshop

Bankgiro:
314-5323

Swish:
123 514 98 44

Vi är nominerade till
Nätängel
Ge tillbaka
100 Mäktigaste unga
Stora kommunikatörspriset
Årets föreläsare 2016
Guldhjulet
gbs
SEB årets sociala entrepenör
Svenska hjältar
Årets VD
Årets genombrott
Konungens stiftelse
Årets unga vd
Årets företagare
Svenska hjältar
Buisnessaward
Ideer för livet
101 Supertalanger
KPMG
Shortcut
HN
Mittuniversitetet
gbs
årets vd
Kreera web&design