Media

FEEDBACK - UNGDOMAR


Kille, 19 år

Hej!

Vet inte ifall jag är inne på rätt kommunikationssätt eller ifall jag kommer få ett svar här, men kunde verkligen gå vidare utan att på något sätt ge dig, Charlie, någon form av respons av vad du gjort för mig, min omgivning och mitt liv.

I samband med att jag började ettan drabbades jag av djup depression. Jag förstod inte ens själv varför, men det enda tillgängliga sättet att ta sig igenom den var för mig då att bara krypa ihop i ett hörn och försöka sjunka djupare in i depressionen. Det var inget bra beslut. Mina tankar var till 100% depressiva och tillslut titulerade jag mitt liv som ”det deprimerande livet av mitt Förnamn Efternamn”. Jag kunde koppla min depression till alla nya förändringar i mitt liv, brusten kärlek och en evig känsla av att vara en sämre människa för att jag inte såg bra ut, var så vältränad eller smart. Jag var inte bra på något tänkte jag. Jag har dock aldrig haft problem med vänner men det är när jag är med dem som jag behövde maskera min sorg kände jag och det var för mig väldigt jobbigt.

När jag tillslut insåg att varenda stund jag har för mig själv fylldes av depressiva tankar och illamående av att ens leva i mitt egna liv började jag överväga självmord. En torsdag i februari försökte jag just detta. Jag försökte hänga mig själv, men i det som skulle varit mina sista sekunder i livet så fick jag tankar på vad jag hade framför mig. Det var ingen mörk period jag såg utan jag såg framför mig dagen jag satt där lycklig som aldrig förr och såg tillbaka på min depression som något jag överlevde. Vilket jag gjorde. Den ljusnande framtiden var dock inte direkt efter, utan jag började istället söka glädje i droger, alkohol och mediciner. Det märkte jag också var ett dåligt beslut. Men till vilket pris? Oro hos mina närmsta och en ständig känsla av ”jag tar dessa saker för att jag mår som jag mår”.

Sen började jag prata om detta, jag kom ut med mina tankar och mitt självmordsförsök till familj och vänner och tro mig, inget var så skönt som detta. Det kändes som att min uppgivenhet rann ut i mina tårar. Trots detta var min depression tillbaka igen, men det var då jag fann ersättaren, aggression. Jag lyckades i flera månader omvandla depression till att slå sönder saker och ge ifrån mig djuriska vrål. Mina vänner märkte av detta och försökte ta hand om mig men det hjälpte föga. Tillslut, två veckor innan sommarlovet fann jag lösningen, GEMENSKAPEN.

Var fann jag den då? Jo på er sida. Jag var inne på Facebook och såg hur mitt kära Djurgårdens IF inlett ett samarbete med er. Jag har tidigare sökt denna gemenskap på nätet men bara funnit saker som inte passat in på mina problem alls. Det är ER sida, ALDRIGENSAM, som tog mig ur depressionen, inte knark, självmord, våld eller dylikt. Jag har till och med lyckats sluta med allt detta, för varje gång jag känner mig nere tänker jag på att jag är just: aldrig ensam.

Och nu plötsligt, har den ljusnande framtiden som hindrade mig från självmord kommit. Jag har fått större framgång i kärleken, jag har ett sommarlov framför mig med grabbarna med alla resor som ingår där och dessutom ingen mer skola. Jag mår bra, för första gången på ett år, och kunde inte nått denna känsla utan er. NI räddar liv, NI upplyser folk om det som det inte tidigare funnits info om, NI gör skillnad. Att jag dessutom fann er via min enda och största kärlek jag haft i mitt liv, Djurgårdens IF, gör detta bara för bra för att vara sant.

Tack för att ni på ALDRIGENSAM räddat mitt liv, fått mig på bättre banor och hjälpt mig inse att vi aldrig är ensamma. Jag känner att ett mail inte kan tacka dig nog Charlie, helst vill jag bara ge dig en gråtfylld kram, men detta får räcka. Återigen tack och jag önskar dig all möjlig framgång i detta projekt, folk behöver upplysningen och ni behöver feedbacken för det ni gör. Nu är jag tjatig, men återigen TACK, TACK, TACK!

Ta hand om dig Charlie, you never walk alone!

/En person du räddat livet på

Tillbaka till toppenSponsorer
Bergendal Sponsor till Aldrig Ensam
iDeal of Sweden Sponsor till Aldrig Ensam
IFK Göteborg Sponsor till Aldrig Ensam
Kosmonaut Sponsor till Aldrig Ensam
Francis Löfvenholm Sponsor till Aldrig Ensam
Audi Göteborg Sponsor till Aldrig Ensam
Douchbags Sponsor till Aldrig Ensam
Spannort Sponsor till Aldrig Ensam
Kontakt

Mail:
info@aldrigensam.com

Telefon:
Charlie Eriksson

Facebook
Webshop

Bankgiro:
314-5323

Swish:
123 514 98 44

Vi är nominerade till
Nätängel
Ge tillbaka
100 Mäktigaste unga
Stora kommunikatörspriset
Årets föreläsare 2016
Guldhjulet
gbs
SEB årets sociala entrepenör
Svenska hjältar
Årets VD
Årets genombrott
Konungens stiftelse
Årets unga vd
Årets företagare
Svenska hjältar
Buisnessaward
Ideer för livet
101 Supertalanger
KPMG
Shortcut
HN
Mittuniversitetet
gbs
årets vd
Kreera web&design