ALDRIG ENSAM SHOW – EN FÖRESTÄLLNING SOM RÄDDAR LIV

Charlie Eriksson är prisbelönt entreprenör och grundare av projektet Aldrig Ensam. Axel Schylström är en av Sveriges främsta artister. I Aldrig Ensam Show lyfter de tillsammans på locket till psykisk ohälsa, något av det mest tabubelagda som finns. De får det komplicerade ämnet att bli enkelt och hanterbart och ger konkreta verktyg som kan rädda liv.

Under föreställningen berättar Charlie Eriksson om sina personliga erfarenheter av psykisk ohälsa, om självmordsförsöket som ledde till vård i respirator och om sin väg tillbaka till livet igen. Axel Schylström, som också lidit av psykisk ohälsa, lämnar ingen oberörd genom när han delar med sig av sin historia kring olyckan som nästan kostade honom livet och vägen tillbaka. Charlies och Axels gripande, men trots allt hoppfulla historier, och den känslosamma musiken skapar en stämning som trollbinder och ger minnen för livet.

Totalt gästade tusentals personer showen som lockade både till skratt och tårar under sin Sverigeturné som pågick under hösten 2022.

Aldrig ensam show tar dig med på en färd genom tuffa livshändelser och resan tillbaka som både får dig att skratta och gråta. Budskapen om att resa sig upp även om det gör ont och ta ett steg i taget framåt en erfarenhet rikare gav hopp. Jag rös när Axel delade med sig av hur han upplevde att bemötandet från människor runt omkring skiftade helt när han började älska sig själv, något varenda människa kan behöva höra!

– Carolina Sandell, Brandman & Tillsynsförrättare, Landskrona Stad

Nyhetsmorgon

Axel Schylström och Charlie Eriksson gästar TV4 Nyhetsmorgon.

LindeNytt

Axel Schylström och Charlie Eriksson bjöd på en livsviktig show: ”Måste våga prata”

Kommande föreställningar

Inga aktuella föreställningar i dagsläget

5 april 2023

Lund

12 april 2023

Norrköping

13 april 2023

Stockholm

17 april 2023

Växjö

18 april 2023

Falkenberg

19 april 2023

Göteborg

Ni räddar verkligen liv, ni fick mig att avstå från mina självmordstankar och välja livet. Varenda ord rakt in i hjärtat.
Årets, eller till och med livets viktigaste show. Denna kväll gav mig hopp.
Jag skrattade, grät och kastades mellan hopp och förtvivlan. Djupa och svåra saker blev enkla att förstå.

Charlie Eriksson

År 2013 drabbades Charlie av en djup depression och gjorde flera självmordsförsök som nästan kostade honom livet. När han kämpade mot den psykiska ohälsan vågade han inte berätta för någon att han var sjuk, istället höll han allting hemligt för att slippa skämmas.

I slutet av 2013 öppnade han upp hemsidan Aldrig Ensam som är en ideell organisation om psykisk ohälsa. Han ville dela med sig av sina erfarenheter och fylla igen det hål som fanns på Internet där enkel information om psykisk ohälsa saknades.

Idag är Charlie flerfaldigt prisad entreprenör och efterfrågad föreläsare. Han delar med sig av sina erfarenheter runt om på scenerna i Sverige. Hösten 2017 utkom boken Aldrig Ensam som snabbt klättrade upp på topplistorna.

AXEL SCHYLSTRÖM

År 2012 var Axel Schylström med om en olycka som gjorde honom till en av Sveriges värst brännskadade överlevare genom tiderna. Då var han blott 19 år gammal.
Länge utgjordes tillvaron av en kamp för livet. Men efter över 50 operationer och omkring ett år på sjukhus hade både Axel och hans musikdröm överlevt.

År 2015 slog han igenom stort i Idol. Sedan dess har han bl.a. tävlat upprepade gånger i Melodifestivalen, gett ut självbiografin ”BRÄND – En resa genom eld”, etablerat sig som en av landets mest flitigt turnerande artister & inspirationsföreläsare – och varit modell för internationella utställningen ”Scars”. Förutom det har hans låtar som artist & upphovsman genom åren belönats med ett flertal guldskivor.