Vill ert företag bidra till Aldrig Ensam?

Vi strävar efter att skapa värdefulla relationer med företag för att ständigt förbättra det dagliga arbetet för en bättre psykisk hälsa i Sverige, både på individ- och samhällsnivå. Vill ert företag bidra i kampen för bättre psykisk hälsa är ni hjärtligt välkomna att höra av er. Vi skräddarsyr alla samarbeten med ambitionen att komma ett steg närmare visionen – att ingen ska lida av psykisk ohälsa, i hemlighet.

Video om Kläppen

VÅRA FÖRETAGSVÄNNER

Vi på Mekonomen vill bidra till att förändra och förbättra synen på, och kunskapen kring, psykisk ohälsa. Genom samarbetet med Aldrig Ensam kan vi bidra till deras livsviktiga samhällsarbete samtidigt som vi får ytterligare verktyg för att värna om våra anställda och deras mentala hälsa. Ingen ska behöva leva med psykisk ohälsa i hemlighet.

Callaway slår en drive mot psykisk ohälsa – tillsammans med ALDRIG ENSAM är vi ett oslagbart team! På och utanför banan, vi stöttar ALDRIG ENSAM i deras viktiga arbete. För i golf ser vi inte bara kraften i varje sving, utan också möjligheten att förändra liv och ge hopp till dem som kämpar. Hos oss är ingen ensam, tillsammans genomför vi en tävling där ingen blir utslagen av psykiska utmaningar. Joina oss och låt oss göra en skillnad tillsammans!

Lars Aldskogius, Regional Sales Director Northern Europe

Vi på Abacus är stolta över att vara partner till Aldrig Ensam sedan flera år tillbaka. Tillsammans kan vi främja den psykiska hälsan inom främst golfens värld, men även i samhället. Vårt företag förespråkar motion via golfen och det är något som bidrar till förbättrad psykisk hälsa. Tillsammans gör vi skillnad.

Alexandra Y Karlsson, Marketing Manager

Att lida av psykisk ohälsa är en mer vanlig tillvaro än vad vi vill tro. Som företagare med anställda är det till stor viktigt att våga prata öppet om detta med sina kollegor. Att på så sätt få högt i tak och hjälpa varandra när det känns lite tuffare.

Vi på Capace Media har valt att stötta Aldrig Ensam för det engagemang som dom gör. Att dagligen arbetar för att normalisera orden ”psykisk ohälsa” är viktigare än någonsin.

David Persson, VD

Kläppen är partner till Aldrig ensam för vi kan se att psykisk ohälsa blir ett större problem i samhället, vi arbetar med många säsongsanställda ungdomar och vill både kunna ge dem den bästa arbetsplatsen som kan tänkas och även supporta och ge stöd som de känner sig nere på rätt sätt. Genom att lyfta problemet och bli bättre på att tala om det och kommunicera med både personal och gäster är vår förhoppning om att kunna bidra till att ge ett större fokus på detta växande problem och att man som individ inte ska känna sig ensam. Vi finns där för vår personal och våra gäster. Aldrig ensam är en superfin ideell organisation som ger bra stöd och fokus samt lyfter dessa viktiga delar och Charlies historia är något som verkligen berör och skapa motivation för att ta tag i dessa problem.

Gustav Eriksson, VD

Vi är stolta sponsorer av Aldrig Ensam sedan flera år tillbaka. Aldrig Ensams arbete för att belysa och förebygga psykisk ohälsa är oerhört viktigt och det är därför en ära för oss att få hjälpa till att hålla organisationens bilar rena.

Emma Winton, Marknadschef

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Är min devis här i livet, sluta prata utan att agera och gör något för ett bättre samhälle.

Anders Carlsson, Ägare/VD

Inom sportens värld talar vi lätt och ledigt om fysiska skador. Benbrott, stressfrakturer och meniskbekymmer är saker som de flesta av oss har lite kunskap kring. Att tala om självmordstankar, depression, panik och ångest är betydligt svårare. Aldrig Ensam försöker ändra på detta genom att sprida kunskap, bryta skammen och tystnaden. Vi på Salomon är oerhört glada att vi får vara med och stötta Aldrig Ensams arbete mot mer öppenhet och förståelse kring psykisk ohälsa.

Årligen dör omkring 1500 personer av suicid i Sverige och omkring 70 procent av dessa är män. Personer som Charlie är så otroligt viktiga och det är en självklarhet för oss att stötta en organisation som Aldrig Ensam. Tack vare detta arbete får våra barn och unga kunskap och verktyg för att växa upp till trygga vuxna.

BLI PARTNER

Är ni intresserade av att bli partners? Fyll i formuläret så kontaktar vi er!

Integritetspolicy