Vill ert företag bidra till Aldrig Ensam?

Vi strävar efter att skapa värdefulla relationer med företag för att ständigt förbättra det dagliga arbetet för en bättre psykisk hälsa i Sverige, både på individ- och samhällsnivå. Vill ert företag bidra i kampen för bättre psykisk hälsa är ni hjärtligt välkomna att höra av er. Vi skräddarsyr alla samarbeten med ambitionen att komma ett steg närmare visionen – att ingen ska lida av psykisk ohälsa, i hemlighet.

Video om Kläppen
Video om Ciszere

VÅRA FÖRETAGSVÄNNER

Vi på Abacus är stolta över att vara partner till Aldrig Ensam sedan flera år tillbaka. Tillsammans kan vi främja den psykiska hälsan inom främst golfens värld, men även i samhället. Vårt företag förespråkar motion via golfen och det är något som bidrar till förbättrad psykisk hälsa. Tillsammans gör vi skillnad.

Alexandra Y Karlsson, Marketing Manager

Att lida av psykisk ohälsa är en mer vanlig tillvaro än vad vi vill tro. Som företagare med anställda är det till stor viktigt att våga prata öppet om detta med sina kollegor. Att på så sätt få högt i tak och hjälpa varandra när det känns lite tuffare.

Vi på Capace Media har valt att stötta Aldrig Ensam för det engagemang som dom gör. Att dagligen arbetar för att normalisera orden ”psykisk ohälsa” är viktigare än någonsin.

David Persson, VD

Kläppen är partner till Aldrig ensam för vi kan se att psykisk ohälsa blir ett större problem i samhället, vi arbetar med många säsongsanställda ungdomar och vill både kunna ge dem den bästa arbetsplatsen som kan tänkas och även supporta och ge stöd som de känner sig nere på rätt sätt. Genom att lyfta problemet och bli bättre på att tala om det och kommunicera med både personal och gäster är vår förhoppning om att kunna bidra till att ge ett större fokus på detta växande problem och att man som individ inte ska känna sig ensam. Vi finns där för vår personal och våra gäster. Aldrig ensam är en superfin ideell organisation som ger bra stöd och fokus samt lyfter dessa viktiga delar och Charlies historia är något som verkligen berör och skapa motivation för att ta tag i dessa problem.

Gustav Eriksson, VD

Ciszere är oerhört stolta över att tillsammans med Aldrig ensam vara med och öka medvetenheten om psykisk ohälsa. Ett ämne som är mer aktuellt nu än någonsin. Ciszeres bakgrund ligger i sportens värld och där vill vi vara med och göra skillnad och prata om ett ämne som är tabubelagt. Vi tror på att tillsammans med Aldrig ensam kan vi vara med och hjälpa till, det känns fantastiskt att vi får vara med på den resan som Charlie har påbörjat.

Andreas Nyberg, Johan Forsberg & Per Frick

Vi är stolta sponsorer av Aldrig Ensam sedan flera år tillbaka. Aldrig Ensams arbete för att belysa och förebygga psykisk ohälsa är oerhört viktigt och det är därför en ära för oss att få hjälpa till att hålla organisationens bilar rena.

Emma Winton, Marknadschef

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Är min devis här i livet, sluta prata utan att agera och gör något för ett bättre samhälle.

Anders Carlsson, Ägare/VD

Vi på Wilson är stolta över att vara partner till Aldrig Ensam. Den resan Charlie har gjort är både inspirerande och beundransvärd, vilken urkraft! Aldrig Ensams arbete med att belysa den psykiska ohälsan och dess konsekvenser är något vi står bakom till 100%. Tillsammans kan vi skapa en plattform inom sportens värld för att göra skillnad, en skillnad som kan rädda liv. Detta är något alla borde vara med och stödja!

Fredrik Stoltz, Area Sales Manager

Vi är stolta och glada att kunna bidra i kampen mot psykisk ohälsa bland våra ungdomar. Aldrig Ensam gör ett fantastiskt arbete i detta så extremt viktiga ämne.

Peter Nilsson, VD

För oss på Hills Golf & Sports Club är det en självklarhet att stötta Aldrig Ensams otroligt viktiga arbete att förebygga och informera om psykisk ohälsa. Att lyckas inom golf handlar om att ha psykisk balans och välmående både på och utanför golfbanan. Vi är otroligt stolta över att vi, som golfklubb, får vara med och bidra till att människor kan få ett bättre liv.

Carin Hjalmarsson, Corporate & Event Manager

Samarbetet mellan The National och Aldrig Ensam känns väldigt naturlig. Vi vill vara en del i att både belysa och öka kunskapen kring psykisk ohälsa. Med en ung personalstyrka, medlemmar och gäster i alla åldrar är detta ett viktigt arbete att bedriva tillsammans för att skapa en trygg och omhändertagande vardag för alla som besöker oss och självklart vår duktiga personal. Sporten och golfen är en betydelsefull plattform för att belysa den växande problematiken kring psykisk ohälsa i vårt samhälle i stort, där många lider i det tysta.

– Sebastian Borgström, Head of Operations

Inom sportens värld talar vi lätt och ledigt om fysiska skador. Benbrott, stressfrakturer och meniskbekymmer är saker som de flesta av oss har lite kunskap kring. Att tala om självmordstankar, depression, panik och ångest är betydligt svårare. Aldrig Ensam försöker ändra på detta genom att sprida kunskap, bryta skammen och tystnaden. Vi på Salomon är oerhört glada att vi får vara med och stötta Aldrig Ensams arbete mot mer öppenhet och förståelse kring psykisk ohälsa.

BLI PARTNER

Är ni intresserade av att bli partners? Fyll i formuläret så kontaktar vi er!

Integritetspolicy